images

Warn Industries prezinta accesoriile Epic pentru trolii

ATV-Winch-Action-1

17/08/2015

Warn Industries, liderul mondial in produse pentru trolii de ATV, prezinta un nou line-up de accesorii, si anume linia Epic. Facute sa vina in completarea troliilor Warn, fiecare accesoriu Epic este lucrat cu grija astfel incat sa reziste conditiilor dificile de tractare, iar partile din otel sunt acoperite cu un strat special care le protejeaza de coroziune si abraziune.

Carligul pentru troliu
Fabricat din otel, carligul Epic nu e doar rezistent, dar face fata si uzurii exercitate de factorii de mediu, datorita stratului protector special. Are un design inovator, fiind prevazut si cu un deschizator de sticle. Este disponibil in trei marimi: pentru trolii de pana la 5000 livre (2268 kg), 10000 livre (4536 kg) sau 18000 livre (8164 kg).

Carabina
Carabina Epic din otel va permite sa conectati intre ele capetele buclate ale cablurilor sau chingilor. Este, la randul ei, protejata fata de abraziune si coroziune. Este disponibila in doua marimi: pentru trolii cu capacitate mai mica, de pana la 5000 livre, sau mai mare, de pana la 18000 livre.

Scripetele
Scripetele Epic va va ajuta sa folositi troliul mai eficient. Folosit corespunzator, scripetele poate sa dubleze capacitatea troliului de doua ori sau sa-i schimbe directia de tragere, fara a degrada franghia sau cablul. Puteti alege dintre scripeti care pot suporta pana la 5000, pana la 10000 sau pana la 18000 livre.

Chinga pentru protectia copacilor
Chinga Epic este construita special pentru a ancora cablul troliului de un copac asfel incat trunchiul acestuia sa fie protejat in timpul actionarii troliului. Chinga e fabricata din nylon de inalta calitate, iar orificiile prin care se trece cablul troliului sunt din otel rezistent la factorii de mediu.

Tags: , , , , ,