images

Noutati ATV si UTV Arctic Cat in 2016

hdx700he

24/08/2015

Arctic Cat aduce pe piata, in 2016, sapte vehicule nou-noute si, de asemenea, imbunatateste modelele populare Wildcat Sport. Patru din aceste noi vehicule sunt editii speciale fabricate in cantitati limitate.

Vanatorii isi pot adauga un nou trofeu in colectie, si anume noul HDX 700 SE Hunter Edition, care are roti de aluminiu vopsite, troliu de 5000 de livre (2268 kg), cutie pentru arma si design True Timber Camo.

UTV-urile proiectate pentru desert primesc o schema grafica corespunzatoare in 2014; Wildcat X Special Edition are bare de protectie din aluminiu, plafon si jante in culori asortate cu cadrul de culoare nisipie Desert Tan.

wildcat-x-se

Wildcat Trail Special Edition are usi intregi, o schema grafica unica True Timber Camo/Orange Metallic si jante de aluminiu asortate, de culoare portocalie.

wildcat-trail-se

In ceea ce priveste ATV-urile, intalnim modelul TRV 700 Special Edition in culoarea True Timber Camo/Orange Metallic sau Black Metallic, cu detalii verde fosforescent si jante de aluminiu de aceeasi culoare.

trv-700-se

Arctic Cat schimba numele modelelor XR in Alterra, insinuand ca vehiculele All-terrain trebuie, intr-adevar, sa fie contruite pentru performanta pe toate tipurile de teren.

Alterra 400 si 450 sunt variantele de talie medie ale Alterra, avand acelasi design si performante. Au cadru, portbagaj si faruri reprioectate si sunt potrivite si pentru munca si pentru distractie, fiind mai usoare si mai versatile decat modelele similare ale competitiei.

alterra-450

O noua aparitie o reprezinta UTV-urile HDX 700 XT si HDX 500 XT, care dispun de un cargo box care se poate transforma in platforma, cu ajutorul careia puteti transporta pana la 1000 livre (453 kg), compartimente multiple pentru echipamentul dumneavoastra si bancheta de 3 persoane. In plus, modelul 700 XT are amortizoare reglabile FOX FLOAT.

hdx-500-xt

Tags: , , , , , , , , , ,