images

Noul ATV 2017 Arctic Cat Alterra 500 TRV XT

alterratrv500_lime_2016

01/02/2016

2017 Arctic Cat Alterra 500 TRV XT este “primul pas” din noul lineup Alterra de ATV-uri touring pentru 1 sau 2 persoane. Modelul 500 TRV XT imbina noul sasiu Alterra si caracteristicile TRV intr-un pachet avantajos ca pret.

Arctic Cat este unul dintre pionierii ATV-urilor cu 2 locuri, iar acest nou TRV continua traditia cu sasiul extins care aduce o noua sa de 2 persoane cu spatar captusit, noi manere ergonomice de sustinere pasager si scarite pasager inaltate, toate oferind o experienta premium atat pentru pilot cat si pentru pasager.

Noile caracteristici ale platformei Alterra TRV includ 2 carlige de remorcare fata, 2 faruri cu halogen fata si 2 faruri cu LED spate. Tot cu caracter de noutate sunt portbagajele fata si spate SpeedRack II de capacitate 45/90kg, cu sistem integrat de atasare a accesoriilor si suprafata cauciucata care permit o mai buna versatilitate si atasarea/detasarea cu usurinta a accesoriilor utilitare, de vanatoare si multe altele.

Sasiul TRV ofera suspensii cu brate duble fata si spate cu o cursa de 24cm si o garda la sol de 26.4cm, ceea ce permite pilotarea cu incredere in zonele dificile. In plus, modelul este prevazut cu o bara antiruliu spate care imbunatateste manevrabilitatea in curbe stranse sau colturi.

Alterra 500 TRV XT este propulsat de un motor de 443cc EFI racit cu lichid si este prevazut cu o cutie de viteze automata Duramatic cu treptele P, H, L, H, R pentru o experienta de pilotare optima.

In ajutorul pilotului vine si sistemul Arctic Cat Variable Assist Electronic Power Steering (EPS) de servodirectie de la relanti la viteza mare, deosebit de util in modul 4WD sau cand se ruleaza cu diferentialul blocat.

Atunci cand vreti sa pilotati solo, un nou si simplu sistem de detasare cu zavor al seii si spatarului pasagerului va permite sa le inlocuiti cu un portbagaj sau o cutie de transport. Alte caracteristici premium includ frane hidraulice pe disc, bucse ale suspensiei cu 0 mentenanta, cardan sigilat, un rezervor mare de 20L si un scut de protectie integral durabil din plastic.

Arctic Cat Alterra 500 TRV XT mai ofera jante premium din aluminiu cu anvelope de 25 inch Carlisle Trail Pro si este disponibil in 2 variante de culoare – rosu sau verde. 

alterratrv500_lime_2016preview_1

Tags: , , , , ,