images

Noul 2016 Arctic Cat Alterra 400 sau imensa placere a initierii in lumea ATV-urilor

arctic-cat-rebrands-xr-atv-line-up-now-called-alterra-video_3

08/03/2016

Acela din compania Arctic Cat (sau compania de marketing responsabila, daca serviciul respectiv a fost externalizat) care a ales schimbarea denumirii vechii game XR in Alterra, merita aprecieri si o strangere de mana sanatoasa! Nu numai ca s-a scapat de o denumire frusta, aproape cazona (daca nu IT-ista), dar s-a gasit o varianta mai mult decat elocventa pentru ceea ce reprezinta ATV-urile marca Arctic Cat.

Arctic-Cat-Arctic-Cat-Alterra-400-16_575

Noul model 2016 Arctic Cat Alterra 400 reprezinta un model de ATV entry-level perfect pentru acomodarea in dura lume a off-road-ului si totodata modelul inceputului de lineup 2016, care tocmai de asta trebuie sa impresioneze si o si face prin noua caroserie si sistemul de bare, care asigura o combinatie premium de suspensie, incarcare, confort, usurinta in manevrabilitate si multe altele.

E6DC02A6-D761-4696-980A-B7894F3C2284

Alterra 400 se bazeaza pe un motor monocilindric de nadejde, de 366cc, cu racire mixta aer/ulei, in 4 timpi, prevazut cu un sistem de franare a motorului (EBS), care in combinatie cu o transmisie automata si un sasiu usor, asigura o forta suficient de mare incat distractia sa atinga cote maxime. A, da, am uitat de sistemul electronic selectabil 2WD/4WD care asigura tractiunea in functie de necesitati si in momentul in care e nevoie.

400-H1-4Stroke-Engine_ATV

Sasiul ultra-rezistent este totodata usor, in comparatie cu modelele concurentei din clasa respectiva, ceea ce se traduce direct printr-o manevrabilitate superioara si prietenoasa. Manevrabilitate data si de suspensii spate cu dublu brat complet independente si dublu brat (A-arms) pe fata, cu amortizoare pre-tensionate reglabile si o cursa generoasa de 17,7 cm, care impreuna cu anvelopele Kenda Pathfinder fata si spate, ce imbraca jantele din otel de 30,4 cm diametru, dau incredere pilotului in abordarea oricarui tip de teren.

feat

Dintre dotarile standard ale noului 2016 Arctic Cat Alterra 400 mai amintim: transmisia automata Duramatic, vitezometru si turometru digitale, troliu de 3.000 livre (1.360 kg), bila de remorcare de 50 mm, portbagaje rezistente la impact cu o capacitate de transport sarcini 34 kg fata, respectiv 68 kg spate. Inaltimea scazuta a seii ofera pilotului un confort sporit si o rezistenta la oboseala mult marita.

Arctic-Cat-Arctic-Cat-Alterra-400-161_575

Asadar, recapituland noutatile modelului, caroserie nou configurata, care maximizeaza ergonomia, durabilitatea si ofera totodata o protectie ridicata fata de noroi si apa pulverizata, noile faruri duble fata, cu halogen si stopurile spate, care ofera performante de iluminat excelente si un stil distinctiv, iar airbox-ul a fost mutat sub sa, facandu-l mai accesibil, prevazut cu un filtru rotund stil motocicleta si un element de hartie inlocuibila, precum si un capac rezistent la apa, toate lesne de schimbat.

Nici o experienta pe ATV nu seamana cu alta, asta reprezinta promisiunea facuta de Arctic Cat incepatorilor in ale ATV-urilor, punandu-le la dispozitie si dovada acestei promisiuni, superbul model 2016 Arctic Cat Alterra 400. Acest model poate fi achizitionat din magazinele noastre la un pret atractiv, de importator, asa ca nu va ramane decat sa ne contactati pentru o oferta completa.

Tags: , , , ,