images

Nou in gama Arctic Cat 2016: UTV-ul HDX 500 XT

HDX500XT_FireRed_2016

02/09/2015

UTV-ul utilitar HDX 500 XT 2016 este construit pentru a va face sa castigati timp si sa depuneti mai putin efort atunci cand aveti de realizat munci grele in gospodarie.

Motorul monocilindru racit cu lichid al acestui vehicul are o capacitate de 443cc, permitand o accelerare lina si continua. Injectia este de tip EFI, ceea ce se traduce printr-o livrare constanta de putere si o adaptare continua a motorului la conditiile de temperatura, altitudine si umiditate.

HDX500XT_L_2016

Suspensiile independente permit celor patru roti sa aiba contact permanent cu terenul, oferind tractiune optima, iar garda la sol si cursa suspensiei, amandoua de 10 inci (254 mm), imbunatatesc performantele vehiculului.

HDX 500 XT este echipat cu computer de bord digital care afiseaza toti parametrii esentiali pe care doriti sa-i monitorizati. Vehiculul este echipat cu anvelope all-purpose Duro 3 Star Kaden, montate, in mod firesc, pe jante din aluminiu.

Capota acestui UTV se deschide in fata, ca cea a unui autovehicul clasic, pentru acces usor la rezervorul de benzina de 84.7 litri. Caracterul utilitar al vehiculului se face remarcat in aspectele practice ale acestuia: spatiu mare de depozitare sub capota, locul pentru un al doilea pasager si spatiile de depozitare de pe partile vehiculului, unde va puteti transporta in siguranta cutia de unelte sau, de ce nu, pranzul.

HDX500XT_L_2016-1

UTV-ului HDX 500 XT ii poate fi atasata o remorca, iar punctul de rezistenta este bena care poate transporta 272 de kg si care se transforma rapid in platforma. Nu degeaba HDX a fost votat cel mai bun UTV heavy-duty din industrie.

Tags: , , , ,