images

Noile UTV-uri Arctic Cat Wildcat 2016

WildcatXSE_L_2016-6791

26/08/2015

Dupa ce am aruncat o privire rapida asupra noilor ATV-uri si UTV-uri pe care le-a prezentat Arctic Cat pentru 2016, sa privim mai detaliat UTV-urile Wildcat X EPS, Wildcat X Limited EPS si Wildcat X Special Edition EPS, care stabilesc un nou standard in materie de UTV-uri sport, datorita sasiului si suspensiilor gandite special pentru eficienta pe toate tipurile de teren.

WildcatX_WhtMet_2016_ProfileL

Inspirat de vehiculele pentru cursele din desert, cadrul Wildcat-urilor are o distributie a greutatii de 40% pe partea din fata si 60% pe partea din spate, pentru manevrabilitate maxima la viteze mari. Soferul si pasagerul sunt situati langa centrul de greutate, ceea ce inseamna ca miscarea vehiculului ii afecteaza mai putin; astfel, siguranta si controlul sunt crescute.

Cele trei modele au motor V-Twin de 951cc, in 4 timpi, cu injectie EFI, care dezvolta peste 90CP. Tractiunea este 2×4 sau 4×4 selectabila, cu diferential fata autoblocabil.

WildcatXLTD_L_2016-3243

Toate modelele au servodirectie de tip EPS, care face ca riderul sa conduca lejer si precis si sa depaseasca usor obstacolele de pe traseu, dar, in acelasi timp, acesta simte vehiculul si are control asupra lui. Pachetul este completat de detalii precum faruri fata si spate cu led, jante din aliaj de aluminiu, compartiment de depozitare sub scaun sau compartiment pentru manusi.

In 2016, Wildcat X are amortizoare ajustabile JRi ECX-1, anvelope Duro PowerGrip, usi semipline si vine in trei variante de culoare. Situat la nivelul imediat superior, Wildcat X Limited are usi pline de aluminiu, acoperis, amortizoare premium Elka Stage 5, bare de protectie fata si spate de aluminiu si anvelope ITP Blackwater Evolution Tires de 27 de inci, fiind disponibil in culoarea negru. Wildcat X Special Edition are aceleasi caracteristici ca X Limited, dar vine in culoarea in stil militar Desert Tan.

WildcatXLTD_DesTan_2016_LowF

Tags: , , , , ,