images

Modele redutabile de ATV de la Arctic Cat

Arctic Cat Mud Pro 1000

22/01/2015

Arctic Cat TRV 1000i PS Mud Pro

 

MudPro1000LTD_MatBlk_2015_LowR_W

 

In linia de ATV-uri oferita de Arctic Cat, modelul TRV 1000i PS Mud Pro ocupa un loc important prin capacitatea sa impresionanta. Acolo unde alte ATV-uri se opresc, Arctic Cat TRV 1000i PS Mud Pro abia incepe aventura.

ATV-ul vine echipat cu un motor incredibil de puternic, servodirectie progresiva si cele mai performante anvelope ITP, suspensii si anvelope offroad, directie asistata, transmisie automata Duramatic, troliu si tehnologie de ultima generatie a componentelor interne. Poate transporta in conditii de confort 2 persoane, iar in completarea pachetului vine un design modern si atragator totul gandit pentru aventura extrema.

 

Arctic Cat 700 DIESEL TRV 3-IN-1

 

700_trv_Diesel-650x456[1]-600x600

 

Arctic Cat depaseste orice limite cu unicul sau ATV 700 Diesel TRV, primul in industrie din clasa sa, si care cu siguranta va castiga locul intai printre utilizatorii de vehicule utilitare in cautarea avantajelor ce pot fi oferite de un motor modern si durabil, pe motorina.

Acest ATV inovator si atragator, Arctic Cat 700 Diesel TRV e propulsat de un motor bicilindru SOHC, cu un cuplu puternic, economic si robust, avand o tractiune puternica in orice tip de conditii.

Cu sasiul sau extins pentru 2 persoane, 700 Diesel TRV exceleaza la capitolul economie de combustibil si ofera o autonomie de neegalat (cu cca 50% mai mare decat ATV-urile pe benzina). Iar cu trasaturi precum durata de viata de 10000 de ore aprobata de producator, durabilitatea extrema, constructia imbatabila, increderea si versatilitatea, Arctic Cat 700 Diesel TRV devine un ATV care ar trebui luat in serios atunci cand ai nevoie la muncile grele.
Arctic Cat 700i TRV XT, Team Arctic Green

 

Arctic-Cat-Arctic-Cat-700i-TRV-XT-Team-Arctic-green-14_575

 

Un ATV care nu va dezamagi cu siguranta, Arctic Cat 700i TRV XT, Team Arctic Green vine cu un motor care ofera un cuplu ce nu este strain de senzatiile tari, vehiculul face fata celor mai accidentate terenuri. Deoarece se manevreaza extrem de usor, cei care-l piloteaza nu au de ce sa se sperie. ATV-ul are un sistem de franare hidraulica, ce satisface si cele mai exigente cerinte.

ATV-ul Modelul Arctic Cat 700i TRV XT Team Arctic Green vine echipat cu transmisie automata CVT, avand de asemenea comenzile H, L,N si R. Transmisia variabila continua transfera cuplu motor maxim catre axul cardanic, mentinand in acelasi timp viteza optima a motorului. Trebuie sa stiti ca printr-o simpla apasare de buton, puteti comuta de pe 2×4 pe 4×4. Vehiculul este echipat cu troliu si carlig de remorcare, pentru a oferi si mai multe avantaje in exploatare.

Dar cel mai interesant aspect al acestui ATV, in general al modelelor TRV, il regasim posibilitatea de transformare in trei masini diferite: gratar Speedrack operat la transportul obiectelor voluminoase, bena indispensabila pentru transportul materialelor in vrac si al doilea scaun pentru pasager care transforma atv-ul intr-o masina confortabila de croaziera. Ampatamentul lung va ofera o mai mare stabilitate si o mai mare siguranta in situatii extreme.

 

Arctic Cat TBX 700i PS

 

arctic-cat-arctic-cat-tbx-700i-ps-141-575_abjd

 

Acest ATV a fost proiectat si construit pentru munci grele, indiferent de conditiile de drum sau conditiile meteo, dar nu se da inapoi nici la un periplu off-road de agrement. Arctic Cat TBX 700i PS se distinge prin bena basculabila din partea din spate care are o capacitate de incarcare suficienta pentru majoritatea situatiilor in care aveti de transportat marfa, provizii sau echipamente.

Cu un sasiu alungit si cu o putere de 44 cp, ATV-ul Arctic Cat TBX 700i PS nu ezita in fara vreunei provocari de mediu ostil si sarcini dificile, reprezentand un partener de incredere, determinat si rezistent.

Posibilitatea de selectare a modului 2WD/4WD, suspensiile optimizate off-road si franele puternice reprezinta atuuri importante ale acestui ATV de travaliu.
ATVROM SPORT – importator ATV Arctic Cat

Tags: , , , , , , , , , ,