images

Promotie de sarbatori: lama de dezapezire gratis la achizitionarea unui ATV Arctic Cat

425_0320d9c73412db59585a7d29367197c1_Arctic-Cat

14/12/2015

Luna decembrie inseamna luna cadourilor, iar cadoul nostru vine sub forma unei promotii speciale: la achizitionarea oricarui model de ATV Arctic Cat din oferta noastra, beneficiati gratuit de o lama de zapada Shark Snow Plow 52 cu adaptoare.

Arctic Cat reprezinta un brand puternic si traditional in industria powersports, fiind unul dintre cele mai apreciate nume de constructori de ATV-uri, side-by-side, snowmobile, precum si accesorii si echipamente, impunandu-se de-a lungul vremii prin inovare, fiabilitate, calitatea ridicata a produselor recunoscute in toata lumea.

a11

Oferta noastra cuprinde o serie de modele redutabile de ATV Arctic Cat din 2015, precum Arctic Cat 700i TRV XT Team Arctic Green, Arctic Cat 700i TRV XT Vibrant Red, Arctic Cat XR 700i Limited EPS, Arctic Cat 700 Diesel TRV, Arctic Cat 1000i XT Mud Pro si Arctic Cat Arctic Cat TRV 1000i XT Mud Pro, prezente atat in segmentul utilitar-sport, cu reale calitati bine cunoscute in randul utilizatorilor inveterati si recomandate si celor care folosesc pentru prima data un ATV marca Arctic Cat.

575_cea4c8000f370da3978cefce57b0fa47_Arctic-Cat-Arctic-Cat-700i-TRV-XT-Team-Arctic-Green-15-575

Modelele de ATV-uri Arctic Cat 2015 se impun printr-o serie de caracteristici impresionante: : design-ul noului sasiu vine cu un ampatament de 132.08 cm fata de 127 cm cat avea modelul precedent pentru a imbunatati confortul si calitatea plimbarilor, noua geometrie a bratului dublu al suspensiei fata si spate ofera plimbari mai confortabile si mai placute pe toate tipurile de teren, filtrul de aer a fost relocat sub scaunul rider-ului,pentru a avea acces mai usor atunci cand doriti sa il schimbati, noul sistem de reducere a zgomotului motorului vine cu un capac exterior izolat cu cauciuc si noi garnituri oferind un nivel redus de zgomot de 8 dBA atunci cand motorul ruleaza pentru modelele 700, noul sistem EFI cu evacuare si catalizator furnizeaza o economie de combustibil de 25% si un nivel redus de emisii CO pentru performante optime in orice conditii, plus sistemul de iluminare, faruri si proiectoare cu LED pentru variantele Limited, precum si halogen pentru XT EPS, pozitia rider-ului a fost imbunatatita cu aproximativ 5 cm mai aproape de comenzi pentru confort sporit etc.

a12

Aceste ATV-uri devin redutabile odata cu caderea zapezii, atunci cand sunt prevazute cu accesorii de iarna, de aceea va oferim gratuit, la achizitionarea oricarui model de ATV Arctic Cat, o lama de dezapezire Shark Snow Plow 52 cu adaptoare, avand lungimea de 132cm si inaltime mai mare pentru o capacitate de deszapezire superioara. Realizate din polietilena, lamele Shark Snow Plow 52, au o structura durabila, greutate redusa, fiind prevazuta cu un sistem de montare cu arcuri de amortizare care reduc impactul atunci cand se lovesc obiecte dure.

maxresdefault

Deci, combinatia unui model de ATV redutabil cu un accesoriu atat necesar, cat si eficient, reprezinta una dintre alegerile cele mai inspirate pe care le puteti face in asteptarea iernii. De aceea, cum am mentionat, promotie de exceptie: la achizitionarea oricarui model de ATV Arctic Cat , primiti gratuit o lama de zapada Shark Snow Plow 52 cu adaptoare! Contactati-ne pentru o oferta completa!

Shark-Accessories-Shark-Snow-Plow-52-132cm-cu-adaptoare_575

Tags: , , , , , , , , , , ,