images

Distractie maxima pe ATV cu Drona AirDog si telecomanda AirLeash

ATV-with-AirDog-in-action

28/07/2015

Daca doriti un nou mod de a profita de plimbarile cu ATV-ul sau UTV-ul dumneavoastra, AirDog este o alegere minunata. Drona AirDog este complet autonoma de la decolare la aterizare si nu necesita cunostinte deosebite pentru a fi pilotata. Are o articulatie inteligenta, stabilizata prin giroscop, ceaa ce permite inregistrarilor sa nu fie ‚Äětremurate‚ÄĚ. Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale sale sunt bratele pliabile, care o fac mai usor de transportat decat alte drone. De asemenea, are picioruse care asigura o aterizare lina. Se pliaza in cateva secunde si incape chiar si intr-un rucsac mic. Greutatea totala, impreuna cu bateria si camera, este de 1,85 kg.

AirDog-drona

AirLeash este dispozitivul portabil care controleaza drona. Pe partea frontala are butoane accesibile pentru cele mai folosite functii, ca sa puteti manevra cu usurinta aparatul. Pentru ca drona sa se intoarca la dumneavoastra nu este necesar sa apasati o combinatie complicata de taste, ci doar butonul dedicat, iar AirDog va va asculta intocmai. Butoanele de pe partile laterale comanda dronei cand sa decoleze, cand se se intoarca, iar daca vreti sa ramana pe loc pentru a captura in detaliu un anumit peisaj, exista un buton pentru ‚Äěpauza‚ÄĚ.

Telecomanda AirLeash ofera un semnal puternic, asigurand faptul ca drona ramane conectata la aceasta pana la o distanta de 300 de metri. AirLeash este rezistenta la apa, astfel incat puteti sa filmati din ATV-ul dumneavoastra inclusiv peisaje de iarna pe timp de ninsoare.

AirDog-drona-and-AirLeash

Specificatii tehnice:

Timp de zbor: 10-18 minute, depinzand de viteza de zbor
Viteza maxima: 40 mph
Baterie: interschimbabila, 14,8 V, 5600 mAH, Litiu-Polimer
Rezistenta la vant: pana la 10m/s (20 noduri)
Geutate totala: 1,85 kg

Tags: , , ,