images

ARCTIC CAT 700I TRV XT, TEAM ARCTIC GREEN ’14

2

09/01/2015

Arctic Cat 700i TRV XT, Team Arctic Green ’14 este un ATV care nu va va dezamagi. Prevazut cu motor care ofera un cuplu ce nu este strain de senzatiile tari, vehiculul este fabricat pentru a face fata celor mai accidentate terenuri. Deoarece se manevreaza extrem de usor, cei care-l piloteaza nu au de ce sa se sperie. ATV-ul este prevazut cu sistem de franare hidraulica, ce satisface si cele mai exigente cerinte.

Modelul Arctic Cat 700i TRV XT, Team Arctic Greeneste echipat cu transmisie automata CVT, avand de asemenea comenzile H, L,N si R. Transmisia variabila continua transfera cuplu motor maxim catre axul cardanic, mentinand in acelasi timp viteza optima a motorului. Trebuie sa stiti ca printr-o simpla apasare de buton, puteti comuta de pe 2×4 pe 4×4. Vehiculul este echipat cu troliu si carlig de remorcare, pentru a oferi si mai multe avantaje in exploatare.

Arctic Cat 700i TRV XT este ATV-ul ideal pentru excursii de weekend impreuna cu prietenii si garanteaza zile intregi de distractie pe cele mai variate trasee off road.