images

ARCTIC CAT 700I TRV XT, EMERALD GREEN METALLIC ’14

3

09/01/2015

Arctic Cat 700i TRV XT Emerald Green Metallic¬†’14 este un ATV care nu va va dezamagi. Prevazut cu motor care ofera un cuplu ce nu este strain de senzatiile tari, vehiculul este fabricat pentru a face fata celor mai accidentate terenuri. Deoarece se manevreaza extrem de usor, cei care-l piloteaza nu au de ce sa se sperie. ATV-ul este prevazut cu sistem de franare hidraulica, ce satisface si cele mai exigente cerinte.

Modelul Arctic Cat 700i TRV XT Emerald Green Metallic ’14¬†este echipat cu transmisie automata CVT, avand de asemenea comenzile H, L,N si R. Transmisia variabila continua transfera cuplu motor maxim catre axul cardanic, mentinand in acelasi timp viteza optima a motorului. Trebuie sa stiti ca printr-o simpla apasare de buton, puteti comuta de pe 2×4 pe 4×4. Vehiculul este echipat cu troliu si carlig de remorcare, pentru a oferi si mai multe avantaje in exploatare.

Arctic Cat 700i TRV XT este ATV-ul ideal pentru excursii de weekend impreuna cu prietenii si garanteaza zile intregi de distractie pe cele mai variate trasee off road.