images

ATV utilitar Arctic Cat TBX 700 2016

TBX700_Red_2016

21/09/2015

In 2016 aplicatiile utilitare vor fi desfasurate cu mai multa usurinta cu noul ATV Arctic Cat TBX 700. Acesta ofera puterea si tractiunea de care aveti nevoie pentru cele mai dificile munci, avand si o componenta practica de neegalat datorita benei incapatoare, portbagajului si altor compartimente de depozitare.

Motorul sau monocilindru, racit cu lichid, are o capacitate de 695cc iar injectia este de tip EFI, ceea ce se traduce intr-un raspuns lin si constant al acceleratiei. Suspensiile Ride-In, cu brate de tip A, optimizeaza miscarea rotilor, rezultand o luare a virajelor mai eficienta si o comanda mai buna a directiei. Servodirectia se activeaza automat la pornire; astfel, manevrarea vehiculului se face usor, chiar la viteze reduse sau cand urcati portiuni stancoase.

700-H1-EFI-Engine_ATV

Displayul digital al ATV-ului TBX 700 2016 afiseaza informatii esentiale, de pilda nivelul de combustibil, modul de tractiune (2×4 sau 4×4), temperatura si presiunea uleiului. Tractiunea poate fi imbunatatita prin blocarea diferentialului fata atunci cand conditiile de teren sunt foarte dificile.

Cum am mentionat in deschiderea articolului, utilitatea acestui ATV nu este de neglijat; isi face simtita prezenta prin existenta bilei de remorcare, de care puteti atasa o barca, o remorca sau orice ati dori sa tractati, prin compartimentele de pe parti, fiecare cu o capacitate de 9 kg, in care puteti pune maruntisurile de care aveti nevoie si ceva in plus si, mai ales, prin prezenta benei basculante cu capacitate de 136 kg, in care puteti incarca si din care puteti descarca totul cu usurinta. De asemenea, portbagajul fata SpeedRack, care suporta o incarcare de 45 kg, va ajuta sa transportati echipamentul necesar.

300-lb-Capacity-Large-Tilting-Rear-Box_ATV-Utility

ATV-ul TBX 700 2016 se poate accesoriza, optional, cu troliu, cutie pentru arma de vanatoare cu suport si bare de protectie.

Tags: , , ,