images

ATV Arctic Cat TRV 700i XT 2015 la un pret special

TRV700XT

14/09/2015

Arctic Cat 700i TRV XT  este un ATV versatil de doua persoane, care poate fi folosit atat pentru recreatie, oferind experiente unice de cate ori il veti scoate pe traseu, cat si pentru sarcini utilitare, fiind un partener de munca pe care va puteti baza orice ati avea de rezolvat.

Motorul acestui ATV are o capacitate cilindrica de 695cmc si dezvolta o putere de 44CP, fiind un motor cu patru valve, in patru timpi. Transmisia poate fi 2×4, 4×4 sau 4×4 cu diferential fata blocat, ceea ce permite ca puterea sa fie distribuita egal pe toate cele 4 roti, pentru ca vehiculul sa faca fata si terenului extrem de accidentat. De asemenea, modelul dispune de servodirectie, pentru ca pilotarea sa se face usor si sa va simtiti in siguranta. Suspensiile sunt optimizate pentru a face fata provocarilor din offroad, iar franele puternice va fac sa simtiti, pe buna dreptate, ca detineti controlul.

Arctic-Cat-Arctic-Cat-700i-TRV-XT-Vibrant-Red-15

Modelul 700i TRV XT 2015 de la Arctic Cat este livrat cu numeroase echipamente incluse in pret, care ii ridica valoarea si il fac sa fie o achizitie demna de luat in considerare. Astfel, este echipat cu jante de aluminiu, anvelope Carlisle, troliu cu o capacitate de 1360 kg, carlig de remorcare, bara de protectie in partea din fata si portbagaje de tip SpeedRack, pe care puteti instala numeroase accesorii fara a necesita unelte aditionale.

ATV-ul 700i TRV XT este disponibil in reteaua ATVROM, iar momentan beneficiati si de o reducere de 5% din pretul de lista. Puteti alege dintre 2 culori indraznete, metalizate: Team Arctic Green sau Vibrant Red.

Tags: , ,