images

ATV Arctic Cat Mud Pro 700 Limited 2016

MudPro700LTD_MatBlk_2016_W

28/09/2015

Stim cu totii ce inseamna un traseu noroios; pe de o parte, oricine intampina probleme, toamna si iarna, pe soselele mai putin amenajate, iar pe de alta parte exista impatimitii de powersports, care cauta noroiul dinadins, participand la curse specifice sau pur si simplu distrandu-se in offroad in conditii de teren dificile.

Atat pentru unii, cat si pentru ceilalti, exista ATV-ul Arctic Cat Mud Pro 700 Limited 2016, cu caracteristicile sale speciale care va vor face sa iesiti invingator din lupta cu mocirla.

700-H1-EFI-Engine_ATV

Motorul monocilidru, in 4 timpi, cu 4 valve al acestui vehicul are o capacitate de 695cc si beneficiaza de injectie electronica, ceea ce se traduce printr-un raspuns constant al acceleratiei, o pornire mai rapida pe timp friguros si o adaptare aproape instanta la variatiile bruste de temperatura.

Cunoscatorii stiu ca, sub apa tulbure, patul de noroi nu este egal, insa, cu siguranta, il puteti simti uniform datorita suspensiilor inspirate din cele pentru competitii, care au o cursa de 254 mm si amortizoare reglabile, precum si datorita garzii la sol de 355 mm. Servodirectia care se activeaza automat la pornire face ca efortul depus la condus sa fie minim, chiar si la viteze reduse. Tractiunea pe patru roti care poate fi activata printr-o apasare pe buton ajuta si ea la cucerirea terenurilor dificile.

28-Inch-Mazzis-Zilla-Tire-Aluminum-Wheel_ATV_Competition

Jantele de aluminiu, cu tehnologie de fixare a anvelopei, sunt imbracate de cauciucuri Maxxis Zilla de 28 inci, cu 6 pliuri, cunoscute pentru greutatea redusa si aptitudinile deosebite de a-si crea drum prin noroi. Nici cu denivelarile mari pline cu apa nu veti avea probleme, intrucat snorkelul ATV-ului aduce aer curat catre motor si ambreiaj, pastrand, in acelasi timp, cureaua de transmisie uscata.

Snorkel-Air-Intake_ATV-Competition

Mud Pro 700 Limited 2016 este echipat cu troliu de 1360 kg, cui de remorcare si practicele portbagaje de tip SpeedRack, cu o capacitate de 45 kg fata si 90 kg spate. Barele de protectie heavy-duty, prezente, de asemenea, atat in fata cat si in spate, va protejeaza cadrul de impacturile usoare. De mentionat mai este si displayul multifuctional analogic/digital, care monitorizeaza si afiseaza parametrii esentiali ai ATV-ului.

Tags: , , ,