images

Arctic Cat incheie un parteneriat strategic cu Speed RMG Partners

arctic-cat-partnership

10/08/2015

Arctic Cat a anuntat, pe 6 august, ca a incheiat un acord pe 5 ani cu Speed RMG, compania pe care cunoscutul racer Robby Gordon a infiintat-o impreuna cu Todd Romano, un vizionar in domeniul vehiculelor offroad.

ā€˛Parteneriatul vizeaza stabilirea de noi standarde in ceea ce priveste inovarea in industria offroadā€¯, a spus reprezentantul Arctic Cat, Christopher Metz. ā€˛Vrem sa cream noi produse si accesorii dinamice, orientate spre consumatorul final, in acord cu dorinta noastra declarata de crestere strategica. Credem ca acest efort ne va imbunatati competivitatea si pozitia pe piata. Vom anunta mai multe detalii despre aceasta colaborare spre sfarsitul luniiā€¯.

Acordul reflecta angajamentul Arctic Cat de a livra produse de inalta calitate pe piata vehiculelor offroad, concentrandu-se pe UTV-urile Wildcat. Gordon si Romano vor face cercetari si vor oferi consultanta asupra noilor tehnologii.

Robby Gordon este un pionier al curselor si al designului de vehicule offroad, cu 30 de ani de experienta. S-a dovedit a fi unul dintre cei mai competitivi raceri din NASCAR, IndyCar, TransAm si Raliul Dakar. Todd Romano este fondatorul DragonFire Racing si Finish Line Marketing. DragonFire Racing a devenit un punct de referinta in industrie, fiind pionier in ceea ce priveste accesoriile de calitate pentru UTV-uri. FinishLine Marketing creeaza programe de marketing inovative pentru a sensibiliza consumatorul si a creste cererea.

Prin acest parteneriat, Arctic Cat planuieste sa aduca in industrie cea mai noua tehnologie si cele mai inovative produse care au existat vreodata.

Tags: , , , , ,