images

Arctic Cat Hard Cab with Soft Doors Kit – cabina destinata modelelor Wildcat si Prowler

ArcticCat

16/11/2015

Chiar daca o buna parte din lineup-ul Arctic Cat 2016 de vehicule ATV si UTV a fost deja de cateva luni dezvaluit, chiar daca exista o oferta mai mult decat generoasa in ceea ce priveste accesoriile si echipamentele oferite de catre constructor, update-area catalogului cu accesorii continua si in prezent.

Pana de curand, modelele de UTV, in special Wildcat si cele sport, dar si muncitoarele Prowler, beneficiau ca accesorizare doar de cabine moi, din materiale moi (Surlast) cu usoare intarituri de aluminiu. Iata ca Arctic Cat tocmai a lansat o varianta de kit cu cabina dura, in care usile raman cu materialul textil.

Arctic Cat Hard Cab with Soft Doors Kit aduce un plus de siguranta, confort si protectie utilizatorilor de UTV-uri Arctic Cat, in special ai modelelor Wildcat si Prowler. Utilizand sistemul SpeedRatchet de prindere si montare, acest kit ofera posibilitatea oricui, fara a fi necesara o intreaga geanta de scule, sa fixeze sau demonteze cabina cu acoperis dur intr-un timp rezonabil.

Kit-ul include si un parbriz integral din policarbonat, anti-zgariere, precum si un panou in spate, insa piesa centrala a acestui kit ramane acoperisul dur, turnat prin injectare din polietilena foarte densa (HDPE), asemanator structurii tubulaturilor de canalizare, care asigura protectia de intemperii (soare, ploaie, lapovita, ninsoare etc.), dar si ofera o izolare termica.

Alaturi de acoperis, kitul contine usile 70-series Surlast (un poliester rezistent, in genul huselor de protectie a barcilor), bine integrate, prevazute cu un kit de prindere de acoperis, pentru a oferi o izolare a cabinei, dar in conditii de maxima vizibilitate pentru ocupantii vehiculului. Fixate in aceste usi, exista si ferestrele potrivite in fermoare de usi, asigurand la nevoie aerisirea.

AC2

In concluzie: mai putin zgomot, protectie fata de praf, umezeala, ploi sau vant, o izolare termica substantiala, precum si aerisire dupa nevoi si placere, toate acestea cu un produs de fabrica Arctic Cat nou, ce inlocuieste produsele similare after-market ale altor companii si care vine in intampinarea proprietarilor de Wildcat sau Prowler pentru cresterea protectiei si confortului lor.