images

Anul nou readuce promotiile in premiera

Arctic-Cat-Arctic-Cat-UTV-Wildcat-1000i-4-S-Metallic-Green_575

08/01/2015

Un an nou, plin de reduceri va astepta la ATV Arctic Cat.Daca va doriti un UTV cu adevarat performant si deosebit, acum aveti sansa sa achizitionati un Arctic Cat Wildcat.

In continuare va vom prezenta cateva modele pentru a va da seama ce UTV se potriveste mai bine cerintelor si necesitatilor dumneavostra.

Daca vreti sa va aventurati offroad, Arctic Cat Wildcat 1000i X este modelul potrivit. Proiectat pentru amatorii de adrenalina, acest UTV aduce o serie de dotari care garanteaza o experienta unica la fiecare cursa: servodirectie, motor de 951cc care dezvolta peste 90CP, suspensii optimizate pentru offroad, frane puternice, cadru exoskeleton ultra rezistent si mai mult, fiind astfel un partener de aventura de incredere. Arctic Cat Wildcat 1000i X este de asemenea usor de condus si are o constructie care garanteaza o calatorie in siguranta iar in completarea caracteristicilor de performanta vine design-ul unic si atragator, cu contururi moderne si scheme placute de culoare.

Arctic Cat Wildcat 4 1000i a fost construit avand un singur scop: distractia, pentru dumneavoastra si inca 3 prieteni, pe orice traseu, oricand. Este echipat cu un motor puternic de 951cc, care dezvolta 77CP, un cadru exoskeleton de inalta rezistenta, servodirectie si pe langa performantele excelente si tehnologia de ultima generatie a componentelor interne este confortabil si usor de condus, iar aspectul sau unic si atragator vine in completarea pachetului.
Acestea sunt doar cateva din modelele prezente pe site-ul nostru, insa ne puteti contacta pentru mai multe detalii si informatii.

Toate UTV-urile Arctic Cat Wildcat au garantie 2 ani si beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara.

Tags: , , ,