images

Adezivul revolutionar TireJect pe baza de Kevlar

sealant_kits_prod_image_medium

05/05/2015

O tehnologie avansata, care utilizeaza puterea si eficacitatea Kevlar-ului, va pune punct in cel mai productiv mod de pe piata a neajunsurilor cauzate de cauciucuri gaurite.

Este vorba de TireJect, un adeziv care are capacitatea atat de a repara un cauciuc gaurit, cat si de a preveni dezumflarea cauciucurilor, mai ales prin perforare sau crapare. Adezivul are in componenta Kevlar, o poliamida cu inalte calitati recunoscute, printre care amintim: inalta rezistenta (de 5 ori mai rezistent decat otelul, la aceeasi greutate), greutate redusa, alungire mica la rupere, rezistenta la intindere si modul de elasticitate mare, rezistenta chimica mare, conductivitate electrica mica, rezistenta la foc, auto-stingere, tenacitate inalta.

quick_123_product_install_graphic_2b72510c-3e3e-443d-961d-b15954fea3ba_grande

TireJect poate repara sau previne permanent anvelopele dezumflate pentru orice pneuri fara camera de aer folosite in off-road, precum ATV, UTV, carturi de golf, trailere utilitare, tractoare si utilaje agricole, de ferma sau de mari dimensiuni.

carousel-item-1

Aproximativ 226 grame sunt suficiente pentru o anvelopa de ATV, ceea ce reprezinta cu aproximativ 75% mai putin (cantitativ) decat orice adezive pentru anvelope existente in prezent pe piata, ceea ce spune desigur totul. Produsul vine sub forma unui kit de diferite greutati, incepand cu cel de 8oz (226 g), 16oz (452 g), 32oz (907 g) sau 1 gallon (3,78 l). Kit-ul cuprinde substanta adeziva si un injector, foarte usor de manevrat, permitand introducerea acesteia prin valva, aplicarea completa pentru o singura anvelopa durand cateva minute, dupa care aceasta este gata de utilizare.

Proprietarii TireJect, tata si fiu, au patentat initial injectorul, prin intermediul caruia se introducea adezivul prin valva, pentru o acoperire integrala in interiorul anvelopei. Cu timpul, acestia au observat ca aproape toate adezivele de pe piata erau ineficiente sau in orice caz, ineficiente pentru o durata mai mare de timp. De aceea a aparut necesitatea folosirii unui adeziv nou, revolutionar, care sa puna cat mai putine probleme utilizatorilor de vehicule off-road, ATV si UTV in special, a caror uzura a anvelopelor era mai rapida, iar incidentele de tipul craparii sau perforarii acestora erau mult mai dese. Astfel, combinand adezivul cu kevlarul, au reusit sa realizeze o compozitie de mare durabilitate.

single_injector_compress_medium_large

Tags: , , , ,