images

2016 Recreation Prowler: un UTV bun si la distractie, dar si la munca

Prowler1000XT_Blk_2016_W

23/09/2015

UTV-urile Prowler 2016, oferite in doua versiuni de motorizare (clasele 1000cc si 700cc) sunt vehiculele versatile si bune la toate asteptate cu interes de toti impatimitii de offroad.

Motoarele puternice, de 951 si 695cmc, dispun de injectie de tip EFI si un raspuns lin si continuu al acceleratiei. Transmisia CVT Duramatic Automatic raspunde diferit in functie de viteza vehiculului, turatia motorului si de cat de incarcat este UTV-ul, iar servodirectia EPS, menita a fi folosita pentru raspuns rapid chiar si la viteza redusa, isi face treaba excelent.

Prowler700XT_TAGrn_2016_W

Pe sosea sau in offroad, suspensiile complet independente ale Prowler-ului, cu o cursa de 254 mm si o garda la sol asijderea, va asigura o cursa lina si fara zdruncinaturi. Atunci cand activati tractiunea integrala, puteti bloca diferentialul fata; astfel, puteti sa va catarati fara griji si sa va continuati drumul nestingherit.

Modelul Prowler 1000 XT este echipat cu anvelope Maxxis Bighorn 2.0, care ofera absorbtie a socurilor si tractiune excelente indiferent de tipul de teren. Prowler 700 XT are anvelope Duro 3 Star Kaden, care ofera si ele siguranta si tractiunea de care aveti nevoie cand explorati traseele dorite.

Aspectul practic al UTV-ului se oglindeste in capota care se deschide in partea din fata, ca cea a automobilelor, permitandu-va sa accesati usor radiatorul si rezervorul de lichid de frana. De asemenea, amintim bena cu o capacitate de 272 kg si bila de remorcare pentru a va convinge ca UTV-ul nu este facut doar pentru distractie, ci va va seconda atunci cand veti avea de muncit din greu.

Tags: , , , ,