images

2015 Arctic Cat Wildcat Sport Limited EPS

arctic-cat-wildcat-s-15w

12/01/2015

Arctic Cat reprezinta unul dintre cele mai apreciate side-by-side de pe piata, si nu este de mirare, datorita performantei off-road de care da dovada an de an.

Arctic Cat Wildcat Sport Limited EPS are un motor puternic de 700cc, in patru timpi cu patru supape pe cilindru, racit pe lichid si e alimentat de un rezervor de 28 l.

Conform asteptarilor, Arctic Cat Wildcat Sport Limited EPS vine echipat cu un sistem 4×4 puternic, cu diferential blocabil electric fata, ce cucereste orice tip de teren. Detii controlul in orice situatie, cu comutatarea unui buton, puterea fiind livrata atat rotilor din spate cat celor din fata.

Motorul de noua generatie aduce +60 cai putere. O putere mai mare are nevoie de o suspensie pe masura. Wildcat Sport primeste suspensii de calitate superioara, fata/spate A-Arms, marca Elka Stage. De asemenea, vine dotat cu anvelope CarlisleĀ® Trail Pro cu patru straturi robuste, concepute special pentru Wildcat Trail si Sport.

arctic-cat-wildcat-s-10warctic-cat-wildcat-s-9w

Datorita servodirectiei alectronice (EPS), se depune un efort minim chiar si pe catararea de stanci la viteze mici.Ā Usile de aluminiu confera incredere cand va aflati in “cabina”. Standard la toate modelele Wildcat Sport si Trail, scaunele au spatar mare si asigura confort pe durata excursiei dumneavostra. Pasagerul are si un maner de care se poate tine cand situatia devine “agresiva”.

Cand calatoresti in lung si-n lat, aveti nevoie de provizii. Cutia de marfa din spate poate transporta pana la 136 kg (300 lbs).

Dupa ce ati terminat sa o aceperiti de noroi si praf, e bine de stiut ca puteti sa spalati utv-ul doar cu un furtun si arata ca nou, datorita vopselei tip auto.

 

Specificatii :
Motor : 4 timpi, doi cilindrii
Capacitate : 700cc
Sistem de racire : lichid cu ventilator
Alezaj x Cursa : 76.9×75.3 mm
Capacitate alternator : 36 amps
Rezrvor : 28 l (7.4 gal)
Power Steering Electronic Power Steering (EPS)
Transmisie : Hi/Lo Range, Reverse & Park
Transmisie : 2wd/4 WD + Diferential blocabil
Frane fata/spate : Disc hidraulic cu doua pistonase pe etrier / Disc hidraulic
Suspensie fata/cursa : Double A-Arm / 12.2 in.
Suspensie spate/cursa : Double A-Arm / 12.6 in.
Garda la sol : 13 in.
Anvelope fata : Carlisle Trail Pro / 26×8-12
Anvelope spate : Carlisle Trail Pro / 26×10-12
Jenti : Aluminu
LxWxH : 110.5x60x64.3 in.
Greutate : 487 kg (1074 lbs.)
Cutie spate : 136 kg (300 lbs
Bord : Digital
Faruri : Lampi Halogen / LED frana & stopuri
Culori : White Metallic Paint, Matte Black Paint

Tags: , ,