images

2015 Arctic Cat Bearcat 5000 XT GS

575_8adeff897822eea906f68a683fad17e5_HDX-Camo

29/07/2014

Modelul Arctic Cat Prowler 700 HDX a fost special proiectat pentru a face fata cu brio oricarui tip de provocare si vine echipat cu scaune pentru trei pasageri pentru a va oferi plimbari si momente de neuitat impreuna cu cei dragi dumneavoastra.

UTV-ul Prowloer 700 HDX cu 3 locuri este construit pe o platforma ridida si a castigat premiul de cel mai bun heavy-duty Rov din clasa sa.

Modelul Arctic Cat Prowler 700 HDX este propulsat de un motor in patru timpi,695cc,racit cu lichid ,un singur cilindru, SOHC ,cu injectie electronica si pornire electrica.De asemenea,motorul este cuplat la transmisia continua variabila (CVT),la marsarier si la frana de motor a UTV-ului.

Servodirectia electronica cu asistenta variabila reduce cuplul la schimbarea directiei de mers atunci cand UTV-ul este incarcat sau cand merge pe drumuri accidentate cum ar fi pe pietre,noroi sau busteni si ii confera rideriului un plus impresionant de control si confort pentru o experienta cat mai placuta a riderului.EPS-ul il ajuta pe rider oferindu-i un cuplu de pana la 50Nm(de trei ori mai mult decat concurenta) pentru a face fata celor mai grele obstacole.

Sistemul de franare hidraulic fata si spate este echipat cu frane Steelflex cu elemente estetice din otel inoxidabil.