images

2015 Arctic Cat 700i TRV XT Vibrant Red

Arctic-Cat-Arctic-Cat-700i-TRV-XT-Vibrant-Red-15_425

24/06/2015

Atv-ul Arctic Cat 700i TRV XT este unul dintre atv-urile foarte bune pentru plimbari de weekend cat si pentru munca utilitara. Construit pentru 2 persoane, poate fi ideal pentru orice tip de munca.

Cu o suspensie speciala Ride-IN, motor puternic de 695cc, echipamente standard din plin, putem spune ca este un ATV perfect pentru orice tip de folosire : plimbari off-road, munca utilitara, distractie. Stabilitatea, este una dintre caracteristicile care fac ca acest ATV sa iasa in evidenta, avand in vedere faptul ca este probabil cel mai stabil model de la Arctic Cat.

Cu un profil jos al scaunului si o ergonomie imbunatatita, sistemul de suspensii Ride-In ofera viraje mai sigure fara a sacrifica pozitia la sol sau suspensiile. A-arm duble, optimizeaza rotatiile iar aceasta se traduce intr-o manevrabilitate crescuta si viraje mai bune. Anvelopele, Duro 3 Star Kade, sunt solide si bune pentru orice tip de teren, cu o priza excelenta.

Alte caracteristici :  motor puternic de 44CP, 695CC, EFI,transmisie comutabila electric 2×4, 4×4, 4×4 cu diferential blocat, cutie de viteze automata, suspensii off road si amortizoare hidraulice reglabile, frane hidraulice cu discuri, rezervor de 20.8 litri, autonomie peste medie

Specificatii :

Motor: 1 cilindru, 4 timpi, SOHC, EFI, 4 valve

Combustibil: benzina

Putere: 44 CP

Capacitate: 695 cmc

Cutie de viteze: automata

Rezervor: 20.10 L

Racire: cu lichid, radiator si electroventilator

Transmisie: pe cardan, 2WD/4WD/4WD dif. blocat

Pornire: electrica

Tags: , , ,