images

2014 ATV Arctic Cat Wildcat Trail

produs-la-promotie

29/07/2014

arctic-cat-wildcat-trail

Noul UTV Arctic Cat Wildcat Trail model 2014 are un motor de 700 cc (construit de Kymco) cu 4 supape, came duble care dezvolta o putere de 60 cp. Acest motor este cuplat la o transmisie all inclusive. Transmisia este ajutata de noul sistem de ambreiaj. Acest sistem a fost botezat de catre inginerii de la Arctic Cat “Rapid Response Clutch”. Unice la acest sistem sunt axele din spate de la motor care vin din partea laterala a transmisiei, eliminand necesitatea unui diferential. Esential,transmisia devine diferentialul din spate. Acest lucru ii permite Wildcat-ului sa aiba o greutate ca a fratelui sau mai mare si sa isi mentina dimensiunea mai ingusta.

Daca ne uitam la noua suspensie cu care “pisicuta” este dotata, observam o suspensie tipic sport 10 inci fata si spate si o garda la sol de 25.4 cm. Acest lucru aduce o miscare mult mai ampla decat oricare alt competitor. Designul dublu A al bratului este cuplat fata-spate la bratul oscilant tinand sasiul mai strans atunci cand mergi pe terenuri accidentate, astfel oferind stabilitate la viraje. Suspensia are arcuri Fox si amortizoare ajustabile pentru a oferi o calatorie cat mai placuta si compacta pentru a satisface cerintele celor mai pretentiosi rideri.

La acest model atat soferul cat si pasagerul pot sta in cabina, scaunele fiind un mare avantaj, rezistand celor mai grele tipuri de teren fara probleme. Arctic Cat sustine ca sezutul la modelul Wildcat le ofera pasagerilor o diferenta de 3 cm fata de orice alt competitor.

Asemanator fratelui sau mai mare, acest model ofera caracteristici minimaliste in interior. Un computer de bord ofera informatiile necesare pentru a te bucura de o plimbare cat mai placuta. Localizate chiar sub computerul de bord sunt contactul, butonul pentru a activa functia 4WD si luminile. Cu acest UTV poti explora cele mai indepartate locuri in lung si in lat fara griji.