images

2014 Arctic Cat 550

arctic-cat-550i

29/07/2014

arctic-cat-550i

Datorita personalitatii sale robuste, ATV-ul Arctic Cat 550 este “partenerul” ideal pentru munca dar si pentru distractie.

Propulsat de un motor cu o capacitate de 545 cc, in 4 timpi, 4 valve EFI, Arctic Cat 550 poate explora si cele mai dificile drumuri fara nici o problema. Motorul este cuplat la o transmisie automata CVT si alimentat de un rezervor de 21.58 litri.

Cum era de asteptat, Arctic Cat 550 vine cu o garda la sol destul de mare si un set de anvelope Duro 3 Star Kaden care au ca dimensiuni 25×8-12 pe fata si 25×10-12 pe spate. De asemenea, ATV-ul este prevazut cu brate duble performante, impiedicand devierile in timpul virajelor, oferidu-va abilitati de virare excelente.

Pentru a oferi viraje fara probleme, cei de la Arctic Cat au coborat centrul de greutate. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul suspensiei Ride-In. Pentru a realiza acest lucru, au ajustat profilul si design-ul scaunului in asa fel incat garda la sol si cursa suspensiei nu au fost afectate.

Un alt mare avantaj al ATV-ului Arctic Cat 550 este ca puteti selecta intre modurile 2WD si 4WD in timpul mersului, ATV-ul fiind dotat cu un buton usor accesibil pentru a realiza aceasta actiune.

Toate se completeaza intr-o armonie perfecta, incepand cu pozitia in scaun a rider-ului pana la motor, urmand garda la sol si cursa suspensiei, astfel toti riderii din intreaga lume, indiferent de experienta lor sa fie pe deplin multumiti de abilitatile acestui ATV.
Indicatorul de bord va ofera urmatoarele informatii:ceasul,indicatorul de combustibil,mode button, kilometrajul,butonul set/reset, treapa de viteaza, vitezometru/turometru, sistemul de blocare al diferentialului, selectare 2WD/4 WD, temperatura si presiunea de ulei.