images

15 noi modele ATV si UTV Arctic Cat in 2015

7 jpg

23/01/2015

Cu 15 noi modele, o noua gama de ATV XR, un nou Wildcat Sport si un nou design al liniei Prowler XT pentru 2015, Arctic Cat aduce cea mai puternica gama de produse de pana acum. Pe langa noile modele si reproiectari, Arctic Cat mai aduce o economie de combustibil cu 25% mai buna pe majoritatea modelelor, ergonomie avansata, solutii de transport avansate si caracteristici de design inspirate din lumea auto-moto.

5 jpg

4 jpg

Noile modele de ATV din 2015 aduc un nou sasiu, noi carene, un nou sistem de portbagaje SpeedRack II si un nou nivel de confort multumita capacitatii de a vira mai usor, geometriei imbunatatite a suspensiei si a pozitiei de pilotare mai confortabile. Alte noi caracteristici includ un sistem de antifonare pentru motor, un nou sistem de lumini LED/Halogen si scheme de culoare atragatoare pentru gusturile tuturor.

Privind UTV-urile, trei noi modele definesc categorie recreation side-by-side cu caracteristici de design moderne si confort sporit. Noile Prowler seteaza noi standarde privind calitatea, capacitatea de transport si usurinta de folosire. In plus, se remarca trei noi modele Wildcat Sport cu dimensiuni optime pentru o manevrabilitate echilibrata.

2 jpg

1 jpg

Pe langa noile modele si imbunatatirile semnificative aduse modelelor mai vechi, Arctic Cat intra in sezonul 2015 cu cea mai mare gama de accesorii de pana acum pentru a satisface necesitatile de personalizare ale impatimitilor offroad si optiuni utilitare pentru indeplinirea oricaror sarcini in medii cu teren accidentat.

ATV ARCTIC CAT – importator si distribuitor ATV, UTV, UTV Wildcat, Snowmobile marca Arctic Cat